Wedstrijdbeheer


Organiseer (meerronden-) wedstrijden voor uw leden met live-scoring!


Het organiseren van (meerronden-) wedstrijden kan soms een ingewikkelde operatie zijn, maar met onze software wordt het eenvoudiger dan ooit. Organiseer en plan wedstrijden in een handomdraai, met een automatische flightindeling op basis van handicap en laat uw gasten in het clubhuis meegenieten van de voortgang middels de live-scoringmogelijkheden! Organiseer wedstrijden als een professional!

  • slide
  • slide

Live-scoring mogelijkheden

Verzorg uw gasten met live-scoring in het clubhuis! Houdt realtime de score bij en zorg voor extra wedstrijdspanning voor uw toeschouwers!

Automatische flightindeling

Via de automatische flightindeling hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat u flights oneerlijk indeelt.

Eenvoudig meerronden wedstrijden

Organiseer eenvoudig meerronden wedstrijden van meerdere dagen of zelfs in tourvorm. Er is meer mogelijk dan u denkt!

Heeft u interesse?

Bekijk wat er voor u mogelijk is en neem contact met ons op!

Live demo op locatie


Heeft u interesse in een demo bij ons op kantoor of bij u op de baan of vereniging? Dat kan! Neem contact met ons op, plan een afspraak en wij verzorgen een demo op maat.


Oriënterend gesprek


Benieuwd wat deze feature voor uw baan of vereniging kan betekenen? Maak een afspraak of neem contact met ons op, vertel uw wensen en wij kijken samen met u naar een passende oplossing.

Heeft u een korte vraag?

Heeft u de veelgestelde vragen al bekeken? Hier kunt u doorgaans veelvoorkomende antwoorden op korte vragen vinden.

Staat uw vraag daar niet tussen, maar heeft u wel snelle assistentie nodig? Voor vragen kunt van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:30 bellen naar ons kantoor op onderstaand nummer:

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Heeft u interesse in een live demo of in een oriënterend gesprek? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.