Teesheet


De teesheet: het hart van het systeem!


De teesheet is het hart van ons systeem. Het runnen van een golfbaan begint bij de verschillende mogelijkheden voor uw leden, corporate leden en greenfee spelers. U kunt uw eigen teesheet maken op de best mogelijke manier, om de bezetting maar vooral ook klanttevredenheid te maximaliseren. De mogelijkheden zijn eindeloos, met verschillende combinaties van 9-holes banen.. Het systeem is volledig webbased, met mogelijkheden voor de manager en de receptie om beide te werken op locatie en op afstand.


Maximalisatie klanttevredenheid

Door uw teesheet op de best mogelijke manier in te richten verhoogt u de bezetting en zodoende uw klanttevredenheid!

Eindeloze mogelijkheden

Geen vaste templates maar uw eigen ingerichte teesheet. Eindeloze mogelijkheden met verschillende combinaties van 9-holes banen!

Volledig webbased

U heeft alleen een internetverbinding nodig. Uw manager en de receptie hebben zo beide de mogelijkheid te werken op locatie en op afstand.

Heeft u interesse?

Bekijk wat er voor u mogelijk is en neem contact met ons op!

Live demo op locatie


Heeft u interesse in een demo bij ons op kantoor of bij u op de baan of vereniging? Dat kan! Neem contact met ons op, plan een afspraak en wij verzorgen een demo op maat.


Oriënterend gesprek


Benieuwd wat deze feature voor uw baan of vereniging kan betekenen? Maak een afspraak of neem contact met ons op, vertel uw wensen en wij kijken samen met u naar een passende oplossing.

Heeft u een korte vraag?

Heeft u de veelgestelde vragen al bekeken? Hier kunt u doorgaans veelvoorkomende antwoorden op korte vragen vinden.

Staat uw vraag daar niet tussen, maar heeft u wel snelle assistentie nodig? Voor vragen kunt van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:30 bellen naar ons kantoor op onderstaand nummer:

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Heeft u interesse in een live demo of in een oriënterend gesprek? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.