Software as a Service (SaaS)


Software altijd en overal beschikbaar, waar u ook bent


Uw software is altijd en overal beschikbaar, waar u zich ook bevindt zolang u maar een werkende internetverbinding tot uw beschikking heeft. Door onze software in De Cloud te laten werken, heeft u ook geen specialistische hardware nodig voor onze producten. Bovendien zijn onze softwarepakketten ondergebracht bij een Nederlandse hostingpartij waardoor uw gegevens veilig zijn opgeslagen op Nederlandse bodem.


Altijd en overal beschikbaar

Werken vanuit een browser kan op elke PC met internetverbinding. U kunt direct aan de slag waar u ook bent: op de golfbaan, thuis of onderweg.

Werkt op elk apparaat

U heeft geen specialistische hardware nodig om onze software te draaien. Een apparaat met werkende internetverbinding en een internet browser is voldoende om direct aan de slag te gaan.

Betrouwbaar en veilig

Onze software draait op Nederlandse servers van een betrouwbare, Nederlandse partij. De gegevens van uw leden, klanten en uzelf zijn veilig opgeslagen op Nederlandse bodem.

Heeft u interesse?

Bekijk wat er voor u mogelijk is en neem contact met ons op!

Live demo op locatie


Heeft u interesse in een demo bij ons op kantoor of bij u op de baan of vereniging? Dat kan! Neem contact met ons op, plan een afspraak en wij verzorgen een demo op maat.


Oriënterend gesprek


Benieuwd wat deze feature voor uw baan of vereniging kan betekenen? Maak een afspraak of neem contact met ons op, vertel uw wensen en wij kijken samen met u naar een passende oplossing.

Heeft u een korte vraag?

Heeft u de veelgestelde vragen al bekeken? Hier kunt u doorgaans veelvoorkomende antwoorden op korte vragen vinden.

Staat uw vraag daar niet tussen, maar heeft u wel snelle assistentie nodig? Voor vragen kunt van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:30 bellen naar ons kantoor op onderstaand nummer:

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Heeft u interesse in een live demo of in een oriënterend gesprek? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.