Relatiebeheer


Beheer en onderhoud goede, krachtige klantrelaties


Het onderhouden van een goede klantrelaties is essentieel en cruciaal voor uw golfvereniging. Sociale interactie en betrokkenheid geeft de leden de best mogelijke reden om lid van uw vereniging te blijven! Zorg ervoor dat de leden elkaar kunnen vinden, een golfdatum kunnen plannen en kunnen zien wie er meespeelt in het komende toernooi op de club! Goede communicatie is de levensader van uw vereniging!

  • slide

Onderlinge communicatie

Laat uw relaties onderling communiceren door samen events te plannen, in te schrijven voor wedstrijden en samen de golfbaan in te gaan!

Lidmaatschapsboekje

Betrek uw relaties bij uw vereniging en zorg voor een sociale interactie! Laat uw relaties een lidmaatschapsboekje beheren met hun eigen, persoonlijke informatie.

Heeft u interesse?

Bekijk wat er voor u mogelijk is en neem contact met ons op!

Live demo op locatie


Heeft u interesse in een demo bij ons op kantoor of bij u op de baan of vereniging? Dat kan! Neem contact met ons op, plan een afspraak en wij verzorgen een demo op maat.


Oriënterend gesprek


Benieuwd wat deze feature voor uw baan of vereniging kan betekenen? Maak een afspraak of neem contact met ons op, vertel uw wensen en wij kijken samen met u naar een passende oplossing.

Heeft u een korte vraag?

Heeft u de veelgestelde vragen al bekeken? Hier kunt u doorgaans veelvoorkomende antwoorden op korte vragen vinden.

Staat uw vraag daar niet tussen, maar heeft u wel snelle assistentie nodig? Voor vragen kunt van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:30 bellen naar ons kantoor op onderstaand nummer:

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Heeft u interesse in een live demo of in een oriënterend gesprek? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.