Point of Sale


Laat uw horecapersoneel sneller en efficiënter werken


Neem afscheid van handgeschreven horecabonnetjes en laat uw horecapersoneel efficiënter werken met onze Point of Sale applicatie. Met deze applicatie geïnstalleerd op een iPod Touch neemt uw personeel sneller en nauwkeuriger de bestellingen van uw klanten op. Het gebruik van de applicatie is gemakkelijk en intuïtief en kan zonder training door uw personeel gebruikt worden!

  • slide

T9-toetsenbord voor snelheid

Laat uw personeel via het T9-toetsenbord blind bestellingen opnemen en zo oog houden voor uw klant en de klantvriendelijkheid.

Foutloos bestellingen opnemen

Geen last meer van onleesbare bonnetjes. De applicatie zorgt voor een naadloze communicatie tussen ober en barpersoneel.

Eenvoud en gemak

Uw personeel kan zonder training direct aan de slag met de applicatie! De applicatie is gemakkelijk en intuïtief in gebruik en kan zodoende door iedereen binnen uw organisatie gebruikt worden.

Heeft u interesse?

Bekijk wat er voor u mogelijk is en neem contact met ons op!

Live demo op locatie


Heeft u interesse in een demo bij ons op kantoor of bij u op de baan of vereniging? Dat kan! Neem contact met ons op, plan een afspraak en wij verzorgen een demo op maat.


Oriënterend gesprek


Benieuwd wat deze feature voor uw baan of vereniging kan betekenen? Maak een afspraak of neem contact met ons op, vertel uw wensen en wij kijken samen met u naar een passende oplossing.

Heeft u een korte vraag?

Heeft u de veelgestelde vragen al bekeken? Hier kunt u doorgaans veelvoorkomende antwoorden op korte vragen vinden.

Staat uw vraag daar niet tussen, maar heeft u wel snelle assistentie nodig? Voor vragen kunt van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:30 bellen naar ons kantoor op onderstaand nummer:

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Heeft u interesse in een live demo of in een oriënterend gesprek? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.