Mobiele applicaties


Golf voor uw leden anno 2018


Het reserveren van flights, het inschrijven voor wedstrijden of het boeken van golflessen gebeurt al lang niet meer alleen van achter de computer. Uw leden willen ook onderweg, waar ze ook zijn hun golfactiviteiten kunnen beheren. Via onze mobiele applicaties zijn ze daartoe in staat! Voor elk Android of iOS smartphone zijn alle functionaliteiten in een applicatie beschikbaar voor uw leden!

  • slide
  • slide
  • slide

Beschikbaar voor iOS en Android

De applicaties zijn beschikbaar voor zowel iOS en Android en zijn gratis te downloaden uit de App Store en de Google Play Store.

Alle functionaliteiten

De applicaties lopen synchroon met de functionaliteiten van de webversie. Zo hebben uw leden altijd en overal de beschikking over de laatste functionaliteiten.

Gepersonaliseerde applicaties

De applicaties kunnen desgewenst gepersonaliseerd worden in de look-and-feel van uw vereniging met eigen logo en kleuren. Zo komen uw leden terecht op een vertrouwde omgeving.

Heeft u interesse?

Bekijk wat er voor u mogelijk is en neem contact met ons op!

Live demo op locatie


Heeft u interesse in een demo bij ons op kantoor of bij u op de baan of vereniging? Dat kan! Neem contact met ons op, plan een afspraak en wij verzorgen een demo op maat.


Oriënterend gesprek


Benieuwd wat deze feature voor uw baan of vereniging kan betekenen? Maak een afspraak of neem contact met ons op, vertel uw wensen en wij kijken samen met u naar een passende oplossing.

Heeft u een korte vraag?

Heeft u de veelgestelde vragen al bekeken? Hier kunt u doorgaans veelvoorkomende antwoorden op korte vragen vinden.

Staat uw vraag daar niet tussen, maar heeft u wel snelle assistentie nodig? Voor vragen kunt van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:30 bellen naar ons kantoor op onderstaand nummer:

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Heeft u interesse in een live demo of in een oriënterend gesprek? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.