IkGaGolfen


IkGaGolfen: Golf bereikbaar voor iedereen!

Vind gemakkelijk golfbanen, bekijk en beschikbare starttijden op elk moment van de dag voor u en uw vrienden. Ikgagolfen.nl biedt starttijden bij 35 aangesloten golfbanen in Nederland, en dit zorgt voor eenvoudige toegang tot uw favoriete golfbaan! Of verbeter uw slag en boek een golfles op uw golfbaan bij uw favoriete golfprofessional! Er is veel mogelijk!

  • slide

35 aangesloten banen

Tussen de aangesloten banen zit altijd wel een baan bij u in de buurt waar u uw ronde kunt spelen!

Verbeter uw slag

Boek golflessen bij uw favoriete golfprofessional en verbeter uw slag! Wordt u de nieuwe Joost Luiten?

Aanpasbaar ontwerp

Voor golfbanen bieden wij de de mogelijkheid IkGaGolfen volledig in de eigen look-and-feel aan te bieden: uw logo, uw kleuren, uw vertrouwde omgeving!

Heeft u interesse?

Bekijk wat er voor u mogelijk is en neem contact met ons op!

Live demo op locatie


Heeft u interesse in een demo bij ons op kantoor of bij u op de baan of vereniging? Dat kan! Neem contact met ons op, plan een afspraak en wij verzorgen een demo op maat.


Oriënterend gesprek


Benieuwd wat deze feature voor uw baan of vereniging kan betekenen? Maak een afspraak of neem contact met ons op, vertel uw wensen en wij kijken samen met u naar een passende oplossing.

Heeft u een korte vraag?

Heeft u de veelgestelde vragen al bekeken? Hier kunt u doorgaans veelvoorkomende antwoorden op korte vragen vinden.

Staat uw vraag daar niet tussen, maar heeft u wel snelle assistentie nodig? Voor vragen kunt van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:30 bellen naar ons kantoor op onderstaand nummer:

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Heeft u interesse in een live demo of in een oriënterend gesprek? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.