Handicapadministratie


Handicapadministratie van uw leden in eigen beheer


Met de handicapadministratie in eigen beheer behoudt u de volledige controle over de handicapmutaties van uw leden en kunt u eventuele fouten gemakkelijker corrigeren. Met onze cloud-oplossing, kunnen de leden van de handicapcommissie gemakkelijk werken vanuit huis of een andere locatie met internet. Ook kunnen uw leden u eenvoudig handicapmutaties van alle binnen- en buitenlandse scorekaarten toevoegen via PC, tablet of smartphone.

  • slide
  • slide

Heeft u interesse?

Bekijk wat er voor u mogelijk is en neem contact met ons op!

Live demo op locatie


Heeft u interesse in een demo bij ons op kantoor of bij u op de baan of vereniging? Dat kan! Neem contact met ons op, plan een afspraak en wij verzorgen een demo op maat.


Oriënterend gesprek


Benieuwd wat deze feature voor uw baan of vereniging kan betekenen? Maak een afspraak of neem contact met ons op, vertel uw wensen en wij kijken samen met u naar een passende oplossing.

Heeft u een korte vraag?

Heeft u de veelgestelde vragen al bekeken? Hier kunt u doorgaans veelvoorkomende antwoorden op korte vragen vinden.

Staat uw vraag daar niet tussen, maar heeft u wel snelle assistentie nodig? Voor vragen kunt van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:30 bellen naar ons kantoor op onderstaand nummer:

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Heeft u interesse in een live demo of in een oriënterend gesprek? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.