Factureren


Factureren kan makkelijker en eenvoudiger


Het factureren van uw leden en klanten kan een lastig en ingewikkeld klusje zijn. Welk lid heeft er wel betaald, welk lid niet en zijn alle facturen wel verstuurd? Al deze moeilijkheden behoren tot het verleden. Factureren gebeurt anno 2018 digitaal en met onze systemen is dat een fluitje van een cent. Verstuur uw facturen digitaal per e-mail en laat uw leden en klanten via iDeal betalen. Behoudt op die manier overzicht in betaalde en onbetaalde facturen, stuur eenvoudiger betalingsherinneringen. Uw boekhouding wordt een stuk plezieriger mede door de mogelijkheid om het pakket te koppelen aan uw boekhoudsoftware.

  • slide

Digitaal factureren

Verstuur uw facturen digitaal en houdt op deze manier overzicht in de betaalde én onbetaalde facturen. Stuur daarnaast gemakkelijker betalingsherinneringen of herinneringen.

Betalen via iDeal

Laat uw klanten en leden voortaan per iDeal link betalen. U houdt het overzicht, uw klanten en leden ervaren het gemak van online betalen. Geen rompslomp meer met handmatige overboekingen.

Koppeling boekhoudsoftware

De koppeling met uw favoriete boekhoudpakket zorgt ervoor dat u een optimaal overzicht behoudt van alle openstaande en betaalde facturen en voorkomt dat u dubbel werk verricht.

Heeft u interesse?

Bekijk wat er voor u mogelijk is en neem contact met ons op!

Live demo op locatie


Heeft u interesse in een demo bij ons op kantoor of bij u op de baan of vereniging? Dat kan! Neem contact met ons op, plan een afspraak en wij verzorgen een demo op maat.


Oriënterend gesprek


Benieuwd wat deze feature voor uw baan of vereniging kan betekenen? Maak een afspraak of neem contact met ons op, vertel uw wensen en wij kijken samen met u naar een passende oplossing.

Heeft u een korte vraag?

Heeft u de veelgestelde vragen al bekeken? Hier kunt u doorgaans veelvoorkomende antwoorden op korte vragen vinden.

Staat uw vraag daar niet tussen, maar heeft u wel snelle assistentie nodig? Voor vragen kunt van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:30 bellen naar ons kantoor op onderstaand nummer:

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Heeft u interesse in een live demo of in een oriënterend gesprek? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.