Evenementen


Organiseer (zakelijke) evenementen op uw baan


Biedt uw baan de mogelijkheden tot het organiseren van (zakelijke) evenementen, dan hebben wij daarvoor de juiste tools beschikbaar. Via onze software kunt u heel gemakkelijk evenementen plannen. Beheer de bezetting van (vergader-) ruimtes en zorg voor een optimale horecaplanning indien uw gasten blijven eten. Sta niet meer voor onverwachte verrassingen maar organiseer snaarstrakke evenementen voor uw (zakelijke) relaties!


Beheer vergaderruimtes

Beheer de bezetting van uw (vergader-) ruimtes zodat uw gasten optimaal gebruik kunnen maken van de beschikbare tijd en ruimte.

Optimale horecaplanning

Geen vervelende verrassingen voor uw horecapersoneel, maar een optimale planning en organisatie wanneer uw gasten blijven eten.

Geen onverwacht verrassingen

Organiseer snaarstrakke evenementen voor uw (zakelijke) relaties en behoudt zelf de regie. Voorkom onverwachte verrassingen met een optimale evenementplanning.

Hoe kunnen wij u helpen?

Bekijk wat er voor u mogelijk is en neem contact met ons op!

Live demo op locatie


Heeft u interesse in een demo bij ons op kantoor of bij u op de baan of vereniging? Dat kan! Neem contact met ons op, plan een afspraak en wij verzorgen een demo op maat.


Oriënterend gesprek


Benieuwd wat deze feature voor uw baan of vereniging kan betekenen? Maak een afspraak of neem contact met ons op, vertel uw wensen en wij kijken samen met u naar een passende oplossing.

Heeft u een korte vraag?

Heeft u de veelgestelde vragen al bekeken? Hier kunt u doorgaans veelvoorkomende antwoorden op korte vragen vinden.

Staat uw vraag daar niet tussen, maar heeft u wel snelle assistentie nodig? Voor vragen kunt van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:30 bellen naar ons kantoor op onderstaand nummer:

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Heeft u interesse in een live demo of in een oriënterend gesprek? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.