De Ballenspiraal


Geen starttijden, wel een goede baanplanning!


Wanneer uw baan geen starttijdensysteem hanteert, moeten spelers op een andere, georganiseerde manier de baan in gestuurd kunnen worden. Via De Ballenspiraal houdt u controle over de flights in de baan, en laat u uw spelers zelf inschrijven op volgorde van binnenkomst. Een eerlijk en fair systeem die, zoals de naam zegt, werkt met een ballenspiraal. Wanneer een flight aan de beurt is om te starten, rolt de juiste golfbal uit de machine!

  • slide

First come, first serve

Flights starten op volgorde van aanmelding in het systeem. Vooraf reserveren van een bepaalde tijd is daarom niet mogelijk.

Behoud de controle

Behoudt de controle over de flightvolgorde. Start een flight niet op tijd? Dan kunt u een andere flight voorrang geven.

Eenvoudig en toegankelijk

Voor iedereen binnen de club alsmede voor uw spelers, is De Ballenspiraal zeer eenvoudig en toegankelijk in gebruik op elk soort device.

Heeft u interesse?

Bekijk wat er voor u mogelijk is en neem contact met ons op!

Live demo op locatie


Heeft u interesse in een demo bij ons op kantoor of bij u op de baan of vereniging? Dat kan! Neem contact met ons op, plan een afspraak en wij verzorgen een demo op maat.


Oriënterend gesprek


Benieuwd wat deze feature voor uw baan of vereniging kan betekenen? Maak een afspraak of neem contact met ons op, vertel uw wensen en wij kijken samen met u naar een passende oplossing.

Heeft u een korte vraag?

Heeft u de veelgestelde vragen al bekeken? Hier kunt u doorgaans veelvoorkomende antwoorden op korte vragen vinden.

Staat uw vraag daar niet tussen, maar heeft u wel snelle assistentie nodig? Voor vragen kunt van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:30 bellen naar ons kantoor op onderstaand nummer:

Kunnen wij u verder helpen?

Heeft u interesse in een live demo of in een oriënterend gesprek? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.