Sales

Ons team staat klaar om uw vragen over onze producten te beantwoorden!

Wat kunnen wij voor u doen?

Maak uw wensen kenbaar aan ons team! Wij kijken en denken met u mee op zoek naar een passende oplossing op maat. Bekijk hieronder wat de mogelijkheden voor u zijn!

Live demo op locatie


Heeft u interesse in een demo bij ons op kantoor of bij u op de golfbaan of golfvereniging? Dat kan! Neem contact met ons op, plan een afspraak en wij verzorgen een demo op maat.


Ontdek alle mogelijkheden


Benieuwd wat IntoGolf voor uw baan of vereniging kan betekenen? Maak een afspraak of neem contact met ons op, vertel uw wensen en wij kijken samen met u naar een passende oplossing.


Een vrijblijvende afspraak


Gewoon interesse in een kop koffie en een vrijblijvend gesprek? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een korte vraag?

Heeft u de veelgestelde vragen al bekeken? Hier kunt u doorgaans veel voorkomende antwoorden op korte vragen vinden.

Staat uw vraag daar niet tussen, maar heeft u wel snelle assistentie nodig? Voor vragen kunt van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:30 bellen naar ons kantoor op onderstaand nummer:

Stuur ons een bericht!

Heeft u interesse in een live demo of een vrijblijvende afspraak? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Alle velden zijn verplicht.