Over ons

Ontdek de achtergrond van IntoGolf, de milestones van het bedrijf in de loop der jaren.

Over IntoGolf


Het was 1997 toen het allemaal begon: Laurens nam Moret Proware BV over waar hij MGP verder ontwikkelde met zijn team. Gedurende deze tijd, werkte het toegewijde team dagelijks aan het onderhoud en nieuwe functies om de software voor de Nederlandse Golf wereld verder te ontwikkelen. Een eenvoudig idee in de praktijk, maar ook een markt waarin veel concurrentie op de loer lag. Fast forward naar 2013 en de overname van IntoGolf werd werkelijkheid. Maar zoals eerder vermeld, lag er veel concurrentie op de loer in de golfsoftware markt; en één daarvan was Birdy.
Birdy maakte de populaire applicatie: iGolfinstructor, waar de golfers gemakkelijk lessen met een pro kunnen boeken. Bovendien, omdat Birdy ook in Nederland bekend stond om de Birdy App voor golfers en online applicatie Birdy Assistant voor golfbanen en clubs, leek de enige logische volgende stap voor IntoGolf en Birdy om een samenwerking aan te gaan om vervolgens de beste mogelijke golfsoftware te creëren voor golfclubs, golfbanen en golfers.


Een korte reis door de geschiedenis

Door de jaren heen heeft IntoGolf een aantal mooie mijlpalen behaald!

 • 2016

  10 oktober

  Fusie met Birdy

  Samengang IntoGolf en Birdy om samen zo sterk mogelijke software te ontwikkelen golfbanen, golfclubs en golfers.

 • 2013

  1 april

  Overname IntoGolf

  IntoGolf wordt de grootste ontwikkelaar en leverancier van het meest uitgebreide golfbaanmanagement systeem van Nederland.

 • 1997

  1 april

  Overname Moret Proware BV

  Laurens en zijn team ontwikkelen MGP verder tot wat nu bekend staat als IntoGolf.